Leolux

Leolux het merk waar we als nederlanders super trots op mogen zijn, het merk Leolux komt uit Nederland, productie op maat in eigen fabriek in Nederland. Een goed verhaal als we praten over duurzaamheid. Ze werken met lokaal leer, eigen energie en ze hebben een bos geschonken in de vorm van het logo van Leolux, dit bos in Venlo is een toegankelijk gebied geworden waar de mensen kunnen genieten van het groen. 

Het merk Leolux is opgericht in 1934 en is nog steeds een familiebedrijf.

De bekendheid hebben zij te danken aan de kwaliteit die Leolux levert en mede door te samen te werken met bekende ontwerpers.

Leolux heeft een experience center geopend in Utrecht aan de A2, met de merken Leolux, Pode en Evidence, een echte Leolux belevenis.

Leoloux heeft sinds 2008 het merk uitgebreid met de collectie van Pode, ondertussen is het op een zichzelf staand merk geworden, een tikkeltje eigenwijs. Beide merken staan bekend om het geweldige zitcomfort en prachtige design.

Leolux wordt naast Nederland ook verkocht in Duitsland en Belgie, zij omarmen net als de nederlanders het merk. Dat kan ook niet anders, met Leolux haal je een echte design klassieker in huis. De meest bekende fauteuil van Leolux is de Pallone, ze hebben met de Pallone al flink wat prijzen in de wacht gesleept.

De modellen Rego bank, Rego ronde hoekbank, Flint bank, Flint hoekbank, Bellice bank, Bellice hoekbank, Devon bank, Horatio bank, Mayon bank, Pallone, Caruzzo fauteuil, Cream fauteuil, Jill fauteuil, Lloyd fauteuil, Mayuro fauteuil, Scylla fauteuil, Portello bijzettafel, Rolan salontafel, Liliom salontafel, Coda salontafel, Tampa salontafel en de leolux karpetten collectie zijn te bewonderen in onze winkel.

Vraag naar de lopende promoties, wij kunnen deze dan aanbieden voor een aantrekkelijke prijs.

Onze Leolux adviseurs staan voor u klaar en geven deskundig advies, ze zijn in opleiding bij Leolux en werken met een speciaal ontwikkeld 3D tekenprogramma. Wij zorgen voor het perfecte plaatje en heerlijke koffie.

Wilt u ook graag advies? Neem dan gerust contact op.